TENT2 - VGSK 3-2 (25:16, 19:25, 21:25, 25:22, 15:9)

U utakmici 7. kola 2. lige grupe Centar odbojkašice TENT 2 dočekale su ekipu VGSK iz Velikog Gradišta i ostvarile 3 pobedu kod kuće. Ova pobeda dobija na značaju ako se zna da je ekipa TENT-a bila oslabljena ne igranjem prvog dizača Jelene Vignjević koja je priključena prvom timu, te je utakmicu posle jednog zajedničkog treninga sa ekipom odigrala Milica Ivanović iz druge kadetske ekipe.

Naše devojke su sigurno počele utakmicu i prvi set lako rešile u svoju korist rezultatom 25:16.
 
Međutim u drugom setu u ekipu se uvukla nesigurnost, naročito nakon povrede startnog primača Milice Ćeranić te je ekipa VGSK osvojila set rezultatom 25:19.

I u trećem setu gostujuće obojkašice su ubedljivo vodile do pred sam kraj, kada je usledilo buđenje domaće ekipe koje su imale snage da priđu na 22:21, ali ne dovoljno za potpuni preokret.

U 4. setu odbojkašice TENT-a nastavile su sa dobrom igrom s kraja prethodnog seta i nakon manjih problema izjednačile rezultat na 2-2 u setovima.

U petom setu ekipa VGSK je bolje počela i vodila na promeni strana rezultatom 8-5, ali su nakon toga naše odbojkašice odigrale mnogo agresivnije, napravile seriju 10-1 i rezultatom 15-9 dobile 5. set kao i celu utakmicu.